Etkinlikler
  • Merkezimiz, Türk Kızılayı Ankara Toplum Merkezinden hizmet alan Suriyeli ve Türkiyeli gençleri, Beytepe Yerleşkesinde ağırladı. Karşılıklı uyum ve etkileşimin artırılması ve öğrencilerin üniversiteye giriş sınavına yönelik motivasyonlarını artırmaya dönük olan etkinliğimiz oldukça renkli bir şekilde gerçekleştirilmiştir. 10.05.2018 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğin fotoğrafları için tıklayınız.

• Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Ofisi, Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi, Göç ve Siyaset Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜGO) ve Sığınmacı ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği SGDD-ASAM ortaklığıyla 09.05.2018 tarihinde düzenlenen "Türkiye'de Genç Mültecilerin Gündelik Hayatı" adlı sempozyum afişimiz ektedir. Tam gün sürecek sempozyumumuz 9 Mayıs 2018 tarihinde Beytepe Yerleşkemizde bulunan Mehmet Akif Ersoy Salonunda gerçekleştirilmiştir. Fotoğraflar için lütfen tıklayınız.

• Hacettepe Üniversitesi Göç ve Siyaset Araştırma ve Uygulama Merkezinin (HÜGO) düzenlediği Türkiye’de Mülteciler: Uluslararası Koruma ve Sosyal Uyum konulu panel, 9 Nisan 2018 tarihinde, 13:30 - 15:30 saatleri arasında, İİBF Tuğrul Çubukçu Konferans Salonunda düzenlenmiştir. Etkinliğin fotoğrafları için tıklayınız.

2018 © Hacettepe Üniversitesi

hugo@hacettepe.edu.tr

Hacettepe Üniversitesi Göç ve Siyaset Araştırmaları Merkezi (HÜGO)
İktisai ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmet Bölümü, D Blok 5. Kat, 06800 Beytepe Ankara